Zedenzaken

Bent u betrokken of verdacht in een zedenzaak? De belangen van een ‘slachtoffer’ wegen zeer zwaar mee voor het OM en het is dan ook belangrijk dat ook de belangen van verdachten worden vertegenwoordigd door een sterke partij in deze zedenzaken. Wij zijn er dan ook om u zo snel mogelijk te helpen bij het bestrijden van welke verdenking dan ook.

VALSE AANGIFTE IN ZEDENZAAK?

Aan de vraag of het wel van u was, wordt dan door de meeste mensen vaak voorbijgegaan. Bovendien wordt uit wraak of om tactische redenen (bijvoorbeeld bij geschillen over omgangsregelingen) vaak een valse aangifte van een zedenmisdrijf gedaan. En rest er de vraag of de slachtoffers of getuigen wel goed gehoord zijn en of dit niet op leugens berust. Heeft u hulp nodig bij een zedenzaak? Bent u betrokken, verdacht of vals beschuldigt? Voor vragen kunt u het formulier invullen of bellen met 020 - 60 60 680 voor gedegen advies van onze specialisten.

WAT ZIJN ZEDENZAKEN?

Zedenzaken, oftewel zedendelicten, zijn seksueel getinte misdrijven en spelen zich veelal af in de eigen omgeving. Door beschuldigt te worden van een zedendelict of verdachte zijn in een zedenzaak draag je een zware last mee. Het enkele feit dat u als verdachte van zo’n heftig feit wordt aangemerkt is al erg genoeg. Een zedendelict snel gepleegd is. Wist u dat een ongewenste tongzoen al voldoende kan zijn van verdenking van verkrachting? Maar ook het aantreffen van kinderporno op een computer kan de situatie knap lastig maken. NB: Dit heeft u sneller op uw computer staan dan u zou denken, door bijvoorbeeld mailing of een virus.

Advocaten gespecialiseerd in Zedenzaken

De mogelijkheid tot buitengerechtelijke afdoening is vaak niet bekend. Zeker in zedenzaken is het vaak wenselijk voor een cliënt om een zaak buiten een openbare zitting af te doen. Van de verdediging in zedenzaken wordt dan ook een actieve rol geëist om het er uiteindelijk toe te leiden dat een verdenking eindigt in vrijspraak, sepot of transactie. Wij zullen die actieve rol voor u vervullen.

Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 53 56 24 78. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo- gefinancierde rechtsbijstand.

Neem direct contact met ons door het bovenstaande formulier in te vullen. U kunt zich ook gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten