Zedenmisdrijf

Bent u betrokken geraakt bij een zedenzaak of verdachte van een zedenmisdrijf? Dan is het belangrijk dat u de juiste partij inschakelt die u hierbij gaat helpen. Hoewel het OM ook oog dient te hebben voor een verdachte van een zedenmisdrijf, gaat dit in veel gevallen niet op. Daarom is een sterke partij nodig die de belangen van de verdachte van een zedenmisdrijf vertegenwoordigd. Van Oosten Advocaten kan u in zo'n geval ondersteunen en uw belangen behartigen, zodat u niet in het web van het OM terecht komt. 

VALSE AANGIFTE IN Zedenmisdrijf?

Ook aan de vraag, of u de dader was, wordt in de meeste gevallen niet meer gedacht. Bovendien wordt uit wraak of strategische redenen (bijvoorbeeld bij problemen met omgangsregelingen) veel te vaak een valse aangifte van een zedenmisdrijf gedaan. 

Zijn de slachtoffers wel goed gehoord? En zijn er geen vormfouten gemaakt bij het verhoor van de getuigen? Vragen die wij graag uitgezocht zien in het geval van een valse beschuldiging van een zedenmisdrijf. Bent u betrokken bij, verdachte of vals beschuldigt van een zedenmisdrijf? Schakel dan onze hulp in door te bellen met 020 - 60 60 680. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van het formulier.

Waarom de hulp van Verdedigers.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: wij benutten alle kansen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij juridische problemen
  • Door onze specialisatie werken wij efficiënt. De kosten blijven dus laag
  • Wij helpen u snel en efficiënt door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk

WAT ZIJN Zedenmisdrijf?

Zedenmisdrijfen, oftewel zedendelicten, zijn seksueel getinte misdrijven en spelen zich veelal af in de eigen omgeving. Door beschuldigt te worden van een zedendelict of verdachte zijn in een zedenzaak draag je een zware last mee. Het enkele feit dat u als verdachte van zo’n heftig feit wordt aangemerkt is al erg genoeg. Een zedendelict snel gepleegd is. Wist u dat een ongewenste tongzoen al voldoende kan zijn van verdenking van verkrachting? Maar ook het aantreffen van kinderporno op een computer kan de situatie knap lastig maken. NB: Dit heeft u sneller op uw computer staan dan u zou denken, door bijvoorbeeld mailing of een virus.

ADVOCATEN GESPECIALISEERD IN ZEDENMISDRIJF

De mogelijkheid tot buitengerechtelijke afdoening is vaak niet bekend. Zeker in zedemisdrijven is het vaak wenselijk voor een cliënt om een zaak buiten een openbare zitting af te doen. Van de verdediging in zedenmisdrijvem wordt dan ook een actieve rol geëist om het er uiteindelijk toe te leiden dat een verdenking eindigt in vrijspraak, sepot of transactie. Wij zullen die actieve rol voor u vervullen.

Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 53 56 24 78. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo- gefinancierde rechtsbijstand.

Neem direct contact met ons door het bovenstaande formulier in te vullen. U kunt zich ook gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten