"Het zijn maar zeven dagen"

Een column van Geertjan van Oosten: ‘Het zijn maar zeven dagen’. Als je vast komt te zitten stapelen de problemen zich op. Inkomsten vallen droog en je aandacht wordt opgeslokt door de dreiging van een forse straf in de strafzaak. Als er op de achtergrond kleinere zaakjes om aandacht vragen richt je je daar niet op. Kleine boetes waarvoor je geld moet overmaken blijven onbetaald. Je zit ten slotte vast en hebt geen inkomsten, dat weet de overheid toch ook wel? Nou, nee. Dit kan tot gevolg hebben dat je uiteindelijk nog langer vast moet blijven zitten doordat je gegijzeld wordt. Hier moet je je uiteraard niet zonder meer bij neerleggen, want de overheid maakt af en toe grote fouten.

Download hier het artikel uit het Bonjo Bajesbulletin Augustus 2013 (.PDF)

Overige publicaties

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten