Ik zit vast

Ook als u vastzit bent u nog steeds niet van het strafrecht verlost. Met name de Penitentiaire beginselenwet en de Penitentiaire maatregel zijn voor u van groot belang. U kunt dit ook in uw voordeel gebruiken. Zelfs als de hoogte van uw straf al vaststaat, valt er op de uitvoering het nodige af te dingen. Zit u wel in het juiste regime? Klopt uw einddatum? Heeft u geen recht op een enkelband? Bij dit soort prangende kwesties kan een gespecialiseerde advocaat u helpen.

Onze specialist helpt!

Omdat u vastzit, heeft u in veel gevallen recht op gefinancierde rechtsbijstand en zijn er voor u niet of nauwelijks kosten verbonden aan gespecialiseerde rechtshulp. Neemt u daarom zo spoedig mogelijk contact op met een van onze verdedigers.

Neem direct contact met ons door het formulier hiernaast in te vullen. U kunt zich ook gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten