Voorkomen

U bent gedagvaard door de Officier van Justitie en dient voor de Rechter te verschijnen. Het is in dat geval verstandig om direct contact op te nemen met een advocaat zodra u de dagvaarding ontvangt, om te beoordelen of u rechtshulp nodig heeft. Dat is namelijk bijna altijd het geval, omdat u het klappen van de strafrechtelijke zweep niet goed kent, waardoor u rechten verspeelt en kansen (misschien wel op vrijspraak) laat liggen. Doe dit liefst ruim voor de zitting. Een advocaat kan dan direct uw dossier opvragen, zodat u precies weet waar u van verdacht wordt. Moet u al heel snel voorkomen neem dan ook contact op. Wij kunnen in nagenoeg alle gevallen uitstel voor u regelen, zodat u zich alsnog goed kunt voorbereiden.

Mogelijkheden tot verdedigen

Heeft de politie zich wel aan de regels gehouden? Zijn er vormfouten gemaakt? is het bewijsmateriaal op rechtmatige verzameld? Klopt de de dagvaarding die u ontvangen heeft helemaal? Voor het antwoord op deze vragen kunt u onze hulp goed gebruiken! Onze specialisten kennen het klappen van de zweep en zorgen ervoor dat u geen kansen laat liggen! 

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

Daarnaast kunt u samen met een advocaat ontlastend bewijsmateriaal verzamelen. Een strafdossier is vaak gemaakt om een veroordeling op te baseren. De politie zegt wel dat zij op zoek is naar de waarheid, maar dat is heel vaak een loze opmerking. De politie is meestal alleen geinteresseerd in het 'oplossen' van de zaak waarbij de verdachte slechts een lastig obstakel vormt. Denkt u maar eens aan de Puttense moordzaak, de Schiedammerparkmoord en de zaak van Lucia de Berk. Dit zijn exteme voorbeelden van de kokervisie die wij helaas vaak bij politieel onderzoek tegenkomen. Ook van het openbaar ministerie hoeft u, om het aardig te zeggen, meestal geen overdreven aandacht voor uw belangen te verwachten. Van u en uw advocaat wordt dan ook een actieve rol verwacht om uw zaak tot een goed einde te brengen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met een van onze ervaren verdedigers.

ONZE SPECIALISTEN HELPEN!

Moet u voorkomen? Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

U kunt ook in het contactformulier aan de rechterkant van de pagina uw vraag stellen of uw gegevens achterlaten. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten