Ik ben veroordeeld

U bent of blijkt te zijn veroordeeld. Ontzettend vervelend, maar zeker nog geen man over boord. Wel is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen, want u heeft slechts tot 14 dagen na de uitspraak hoger beroep in te stellen. In uitzonderlijke gevallen kunt u ook langer dan 14 dagen na de uitspraak in hoger beroep. Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact met ons op om direct te bespreken wat uw kansen zijn.

Hoger beroep of cassatie

Ook een veroordeling in hoger beroep hoeft nog geen eindstation te zijn. Cassatie behoort veelal tot de mogelijkheden. Cassatie is een (veelal) schriftelijke procedure waarbij u hulp nodig heeft van een (cassatie)specialist, een cassatie advocaat. Die hulp kunnen wij u met onze cassatie advocaten bieden. Ook voor cassatie geldt dat de termijnen kort en strikt zijn. Neem dus geen risico en neem direct contact op met onze advocaat. Wij stellen in ieder geval zonodig direct voor u - gratis - hoger beroep in om de termijn zeker te stellen. Dat kan later immers weer worden ingetrokken.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

Zelfs als u in drie instanties bent veroordeeld hoeft een sanctie nog niet definitief te zijn. Onder bijzondere omstandigheden is het mogelijk om gratie te vragen aan de koningin. Het is dan wel van belang dat de officier van justitie de straf opschort. Omdat gratie niet vaak wordt toegekend, is het ook bij deze procedure eigenlijk onontbeerlijk om een specialist in te schakelen. Wij grijpen elk (rechts)middel aan in uw strijd tegen justitie. Neemt u daarom zo spoedig mogelijk contact op met een van onze verdedigers.

ONZE SPECIALISTEN HELPEN!

Bent u veroordeeld? Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Ook voor een second opinion bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt immers een raadsman of raadsvrouw die samen met u optrekt en die geen kansen onbenut laat!

Neem direct contact met ons door het bovenstaande formulier in te vullen. U kunt zich ook gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten