Zeden

Wordt u verdacht van verkrachting of aanranding? Is er verboden materiaal op uw computer gevonden? Of bent u verdacht vanwege vermeende ontucht of incest? Het enkele feit dat u als verdachte van zo’n heftig feit wordt aangemerkt is al erg genoeg. U wordt door veel mensen met de nek aangekeken, kunt zich hier niet tegen verdedigen en heeft geen idee hoe het nu verder gaat. Wij zijn er om u zo snel mogelijk te helpen bij het bestrijden van welke verdenking dan ook.

Valse aangifte?

Zedendelicten zijn seksueel getinte misdrijven en spelen zich veelal af in de privé-sfeer. Een verdenking van een zedendelict drukt voor langere tijd een zeer vervelende stempel op u. Mensen weten niet dat een ongewenste tongzoen al voldoende kan zijn voor een verdenking van verkrachting. Maar ook het aantreffen van kinderporno maakt vaak een zware inbreuk op het privé-leven. Aan de vraag of het wel van u was, wordt dan door de meeste mensen vaak voorbijgegaan. Bovendien wordt uit wraak of om tactische redenen (bijvoorbeeld bij geschillen over omgangsregelingen) vaak een valse aangifte van een zedenmisdrijf gedaan. Ook worden er regelmatig onterechte verdenkingen geput uit opmerkingen van fantaserende kinderen.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

SCHAKEL EEN SPECIALIST IN!

De mogelijkheid tot buitengerechtelijke afdoening is vaak niet bekend. Zeker in zedenzaken is het vaak wenselijk voor een cliënt om een zaak buiten een openbare zitting af te doen. Van de verdediging in zedenzaken wordt dan ook een actieve rol geëist om het er uiteindelijk toe te leiden dat een verdenking eindigt in vrijspraak, sepot of transactie. Wij zullen die actieve rol voor u vervullen.

Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 53 56 24 78. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo- gefinancierde rechtsbijstand.

Neem direct contact met ons door het bovenstaande formulier in te vullen. U kunt zich ook gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten