Vermogensdelict

Wordt u verdacht van diefstal, fraude, witwassen oplichting of andere vermogensdelicten? Bent u aangehouden, heeft u een dagvaarding ontvangen of bent u op een andere manier als verdachte in beeld? Het enkele feit dat u als verdachte wordt aangemerkt van een vermogensdelict is al vervelend genoeg. U wordt ook door uw omgeving verdacht, kunt zich hier moeilijk tegen verdedigen en heeft geen idee hoe het nu verder gaat. Wij zijn er om u zo snel mogelijk te helpen bij het bestrijden van welke verdenking dan ook.

De juiste strategie bij vermogensdelicten

Ook voor een vermogensdelict kunt u in voorlopige hechtenis belanden. Onze eerste zorg is dan om u daar zo snel mogelijk uit te krijgen. Als u eenmaal vrij bent, kunnen we samen een effectieve verdedigingsstrategie bedenken. Vermogensdelicten vinden vaak plaats zonder dat u zich zelf bewust bent van uw (mogelijk) strafbaar handelen. Met name de verruiming van het begrip “witwassen” gaat de laatste jaren steeds verder. Het kan onder omstandigheden zelfs aan u zijn om aan te tonen dat bepaalde, waarde vertegenwoordigende, goederen niet van een misdrijf afkomstig zijn. De bestrijding van een verdenkingen van een vermogensdelict vergt dan ook een actieve aanpak.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

BESLAGLEGGING bij Vermogensdelicten?

Omdat er financieel gewin zou zijn gaan verdenkingen van vermogensdelicten vaak gepaard met beslaglegging van uw goederen. Uw goederen/middelen worden dan op stel en sprong door justitie meegenomen, waarbij u geen idee heeft of en wanneer u deze ooit terugziet. Bij beslag bij een vermogensdelict hoeft u nooit lijdelijk toe zien. Met behulp van een specialist kunt u justitie verzoeken om tot teruggave over te gaan en bij weigering een klaagschrift procedure starten bij de rechtbank.

ONZE SPECIALISTEN HELPEN!

In alle gevallen kan een gespecialiseerde advocaat van verdedigers.nl u bijstaan in het gehele strafrechtelijke traject voor vermogensdelicten. Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Heeft u nog aanvullende vragen? Stel dan uw vraag via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of laat u gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten