Geweldszaken

Wordt u verdacht van een (zware) mishandeling of openlijke geweldpleging? Wellicht met dodelijke gevolgen? Wordt u verdacht van bedreiging? Zou u op een andere manier geweld hebben gebruikt en zitten politie en/of justitie u op de nek? Het enkele feit dat u als verdachte wordt aangemerkt is al vervelend genoeg. U wordt door veel mensen met de nek aangekeken, kunt zich hier niet tegen verdedigen en heeft geen idee hoe het nu verder gaat. Een advocaat van Verdedigers zal u, waar u ook van verdacht wordt, altijd met raad en daad terzijde staan in uw verweer.

Met name bij geweldszaken die zich in de openbaarheid afspelen moet u vaak zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zijn er camerabeelden? Waren er getuigen die iets hebben gezien? Was er misschien sprake van een gerechtvaardigde verdediging van uw eigen of andermans lijf of goed(noodweer)? Een duidelijke lijn in uw verdediging is van het begin af aan geboden.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

ONZE SPECIALIST HELPT!

Geweld komt meestal niet van één kant. Waarom wordt u dan wel vervolgd en degene die u heeft geslagen niet. Heeft u zelf wel de gelegenheid gekregen om aangifte te doen? Het kan ook in het belang van uw strafzaak zijn om alsnog aangifte te doen. Wij helpen u daarbij! Zelfs als de rechter tot een bewezenverklaring komt, valt er nog het nodige af te dingen op de beoogde strafmaat. In alle gevallen kan een gespecialiseerde advocaat van Verdedigers u met raad en daad terzijde staan, zodat u geen rechten en kansen onbenut laat.

VERDACHT VAN EEN GEWELDSDELICT?

Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Heeft u nog aanvullende vragen? Stel dan uw vraag via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of laat u gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten