Financieel strafrecht

Bent u bezocht door de FIOD/ECD? Heeft u iets gehoord over een doorzoeking? Wordt u verdacht van belastingontduiking? Ook voor de verdediging in fiscale kwesties bent u bij verdedigers aan het juiste adres. Het enkele feit dat u als verdachte wordt aangemerkt is namelijk al vervelend genoeg. U wordt door veel mensen met de nek aangekeken, kunt zich hier niet tegen verdedigen en heeft geen idee hoe het nu verder gaat. Een advocaat van Verdedigers zal u, waar u ook van verdacht wordt, altijd met raad en daad terzijde staan in uw verweer.

Onze specialisten helpen!

Indien de problemen met de Belastingdienst bestaan uit geschillen die niet kunnen worden opgelost met een belastingadvies, is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter. Het is raadzaam om juridisch advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies kan u veel geld besparen. Heeft u al een dagvaarding ontvangen, dan zullen wij bijvoorbeeld proberen om een zaak van een (openbare) zitting af te krijgen en te pogen deze (middels een schikking of sepot) buitengerechtelijk af te doen.

Verdacht van een financieel delict?

Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Heeft u nog aanvullende vragen? Stel deze dan via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of laat u gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten