Drugsdelicten

Productie, vervoer, handel of bezit van verdovende middelen (drugs) is over het algemeen strafbaar. Slechts het aanwezig hebben van een kleine hoeveelheid voor eigen gebruik wordt gedoogd. Een verdachte vondst in uw omgeving (waar u helemaal geen weet van had) kan voldoende zijn voor een verdenking. Het enkele feit dat u als verdachte wordt aangemerkt is al erg genoeg. U wordt door veel mensen met de nek aangekeken, kunt zich hier niet tegen verdedigen en heeft geen idee hoe het nu verder gaat. Een specialist van verdedigers.nl zal u, waar u ook van verdacht wordt, altijd met raad en daad terzijde staan.

Laat u bijstaan door een specialist

U staat vanaf het begin af aan namelijk voor belangrijke keuzes. Is het verstandig om te zwijgen of zijn er omstandigheden waar u vanaf het begin af aan beter een verklaring over kunt afleggen. De Opiumwet maakt een onderscheid tussen harddrugs en softdrugs. Drugsproductie, drugshandel en drugssmokkel worden vervolgd waarbij het Openbaar Ministerie (OM) bijvoorbeeld een bijzondere aandacht heeft voor hennepteelt. De straffen in dit soort zaken kunnen behoorlijk oplopen.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

HEEFT DE POLITIE FOUTEN GEMAAKT?

Politieonderzoeken zijn vaak grootschalig en ingrijpend. Daarbij is ook de overheid aan regels gebonden. Veelal worden door politie en justitie bijzondere opsporingsbevoegdheden ingezet, die ernstig ingrijpen in uw privacy. Deze bevoegdheden mogen niet zomaar worden ingezet. Ook politie en justitie zijn aan regels gebonden. Men mag bijvoorbeeld niet zomaar bij u binnenvallen of uw telefoon afluisteren. Als blijkt dat opsporingsbevoegdheden onrechtmatig zijn ingezet, kan dit voor een strafzaak grote gevolgen hebben. Het ultieme gevolg kan zijn dat het Openbaar Ministerie het recht op vervolging verspeelt of dat u wegens onrechtmatig verkregen bewijs wordt vrijgesproken! Van de verdediging in een drugszaak wordt dan ook het nodige verwacht. Bij een van onze verdedigingsspecialisten bent u aan het juiste adres.

ONZE SPECIALISTEN HELPEN!

Bent u verdachte in een drugsdelict? Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

Heeft u nog aanvullende vragen? Stel dan uw vraag via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of laat u gratis en vrijblijvend door een van onze specialisten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten