Gezocht door politie

Op het moment dat u merkt dat de politie belangstelling voor u heeft, is het van het allergrootste belang om zo snel mogelijk te weten wat uw status is. Het maakt bijvoorbeeld namelijk nogal wat verschil of men u als getuige of als verdachte ziet. Misschien blijft het bij het afleggen van een verklaring, maar wellicht wordt u aangehouden en in verzekering gesteld (de politie mag u dan maximaal 3 dagen en 15 uur op het bureau vasthouden. Bedenk dat de politie op dit moment niet uw beste vriend is! Het is daarom verstandig om van te voren contact op te nemen met een gespecialiseerde en ervaren advocaat die precies weet wat uw rechten en plichten zijn en u vanaf het begin inhoudelijk - en uiteraard vertrouwelijk - adviseert.

Onze specialisten helpen!

In veel gevallen is het mogelijk én verstandig om een advocaat mee te nemen naar het politiebureau. Ook zijn er gevallen te bedenken waarin het verstandiger is om (nog) niet naar te politie te gaan. Elk geval vergt een andere strategie. Die strategie komt het best tot zijn recht als er van het begin af aan een vaste lijn wordt gekozen. U kunt daar zelf een actieve rol in spelen! Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met een van onze ervaren strafrechtadvocaten. Verspeel dus geen rechten en laat geen kansen liggen.

Verdedigers.nl: dé specialisten voor directe juridische bijstand en ondersteuning

Zoekt de politie u? Bel voor onmiddellijke juridische bijstand tijdens kantooruren 020 - 60 60 680. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 - 42 92 21 39. Door onze kennis en ervaring werken wij efficiënt, waardoor de kosten laag blijven. In veel gevallen komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand.

VERSCHILLENDE RECHTSPROBLEMEN

De experts van Verdedigers.nl kunnen bij een groot aantal soorten rechtsproblemen ondersteunen. Denk hierbij onder andere aan:

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten