De Kosten

Dankzij onze specialistische kennis en ervaring is het mogelijk efficiënt te werken waardoor de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. In veel gevallen komt u bovendien in aanmerking voor door de overheid - pro deo -gefinancierde rechtsbijstand. Dat betekent dat de overheid de kosten voor haar rekening neemt en u hooguit een bescheiden eigen bijdrage verschuldigd bent. Wij verzorgen de aanvraag voor u en hebben hiervoor alleen uw BSN-nummer (voorheen SOFI-nummer) nodig.

Als uw zaak eindigt zonder oplegging van straf of maatregel komt u in de meeste gevallen ook in aanmerking voor vergoeding van uw schade, waaronder de gemaakte (advocaten)kosten. We zorgen er in ieder geval voor dat u van te voren weet wat de kosten zijn, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. 

Neemt u daarom contact op met Van Oosten Advocaten. Wij zullen u precies vertellen wat wij in uw specifieke geval kunnen betekenen en wat de kosten zullen zijn.

Waarom de hulp van Verdedigers.nl inschakelen?

  • Wij zijn gespecialiseerde advocaten: we benutten alle kansen
  • We zijn 24/7 bereikbaar voor directe bijstand bij juridische problemen
  • Door onze specialisatie werken we efficient. De kosten blijven dus laag
  • We helpen u snel en efficient door heel Nederland
  • U krijgt altijd een van onze specialisten aan de lijn
  • In veel gevallen is pro-deo bijstand mogelijk

Specialisten

Specialisten

De strafrechtadvocaten van Verdedigers.nl, onderdeel van Van Oosten Advocaten uit Amsterdam, zijn gespecialiseerd in de verdediging van cliënten. Ons team staat u bij met alle voorkomende juridische problemen.

Over onze specialisten

De Kosten

De Kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde juridische rechtsbijstand

Meer over de kosten